جدیدترین مقالات و پروژه‌های دانشجویی

جدیدترین مقالات و پروژه‌های دانشجویی

مقاله، تحقیق و پروژه‌های دانشجویی
جدیدترین مقالات و پروژه‌های دانشجویی

جدیدترین مقالات و پروژه‌های دانشجویی

مقاله، تحقیق و پروژه‌های دانشجویی

تحقیق عوامل پیشرفت فرد و جامعه

تحقیق-عوامل-پیشرفت-فرد-و-جامعه
تحقیق عوامل پیشرفت فرد و جامعه
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 28
حجم فایل: 232 کیلوبایت
قیمت: 4000 تومان

دانلود تحقیق با موضوع عوامل پیشرفت فرد و جامعه،
در قالب word و در 28 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
پیشرفت فرد در جامعه و نیز پیشرفت جامعه در میان دیگر جوامع، به وجود سه عامل اساسى بستگى دارد:
1. صاحبان اندیشه با انگیزه الهى و به دور از هر گونه فخر فروشى و قدرت طلبى مى توانند با تولید علم و آموزش همگانى، از طریق نگارش و بیان، سطح دانش افراد جامعه و قدرت اندیشه آنان را افزایش دهند و با تربیت افراد شایسته و گسیل دادن آن ها در میان طبقات جامعه و عمومى کردن علم، استعدادهاى آنان را شکوفا کنند تا شخصیت فرد و جامعه با بروز توانایى هایشان به اثبات برسد و همه احساس شخصیت کنند.
2. قوى بودن اخلاق انسانى فرد و جامعه است، چرا که نقش اخلاق اجتماعى در پیشرفت فرد و جامعه بسیار مهم است و اهل بیت(علیهم السلام) در سخنان خود بر رعایت آن تأکید کرده اند، از این رو بزرگ ترین بخش کتاب بحارالانوار که یک مجموعه حدیثى شیعى به شمار مى رود، درباره مسائل اخلاقى است.
نقل شده است که: منصور دوانیقى براى این که بتواند فرزندان امام حسن مجتبى (علیه السلام) را که با حکومت او مخالف بودند تضعیف و در نهایت سرکوب کند، با استفاده از ابزار دروغ که یک عمل ضد اخلاقى است، امام حسن مجتبى (علیه السلام) را متهم به کثرت ازدواج و طلاق مى کرد تا با این شیوه از جاذبه روحى آنان در میان مردم بکاهد و زمینه سرکوبشان را فراهم کند.
شخصى نماز جماعت پر جمعیتى داشت، اما رفته، رفته از تعداد مأمومین او کاسته شد. هنگامى که علت آن را جویا شدیم، معلوم شد او از همه لحاظ خوب بوده، اما در منزل با اعضاى خانواده اش بد اخلاقى مى کرده است که خبر آن به مردم رسیده و مردم از گرد او پراکنده شده اند. این داستان ها نشان دهنده جایگاه ارزشمند اخلاق در جذب افراد است.
3. داشتن انگیزه و نیت صحیح و ارائه برنامه هاى عملى و وفادار ماندن به آن، که این ویژگى بدون وجود احزاب آزاد ممکن نیست. کشور پاکستان که از هنگام استقلال از هند به علت مسلمان بودن مردم آن، به این اسم نامیده شده است، در مقابل کشور هند قرار دارد که بیشتر مردم آن سیک، نجس (طبقه اى از مردم هند که زندگى سختى را مى گذرانند) و بودایى و جز آن هستند، پاکستان دو حزب بزرگ دارد. یکى حزب مردم وابسته به بى نظیر بوتو و دیگرى حزب مسلم لیگ، اما به این دلیل که هرگاه حزب مردم به قدرت مى رسد، آزادى هاى اجتماعى بیشترى به مردم مى دهد، غالب مردم طرفدار آن حزب هستند، ولى حزب مسلم لیگ که انحصار طلب است و بر خلاف آموزه هاى اسلامى به فکر قدرت خود هستند، نه به فکر منافع مردم، از حمایت کمترى برخوردار است و این نشان مى دهد که مردم دوستدار اخلاق بوده، گرد کسانى که داراى اخلاق انسانى هستند جمع مى شوند.
بى اعتمادى، عامل نابودى:
نقل شده است: عبدالرحمان بن عوف که بر اساس شروطى خلافت را به عثمان واگذار کرد، هنگامى که دید او به تعهدات خود عمل نکرد، در قتل او نقش مهمى ایفا کرد و در توجیه عمل خود گفت: به گونه اى اعتمادم از او سلب شده است که حاضر نیستم عقال شترى را نزد او امانت بگذارم. وى هنگام شورش مردم علیه عثمان که به قتل او انجامید، یکى از مخالفان سرسخت او بود...

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

گزارش کارآموزی شیمی کاربردی در کارخانه ماکارونی زرین گل

گزارش-کارآموزی-شیمی-کاربردی-درکارخانه-ماکارونی-زرین-گل
گزارش کارآموزی شیمی کاربردی در کارخانه ماکارونی زرین گل
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 140
حجم فایل: 1469
قیمت: : 3900 تومان

بخشی از متن:
شرکت صنایع غذایی زرین گل با هدف تامین انواع آرد مرغوب، ماکارونی، ورمیشل، رشته آش، آرد و سبوس در سال 1371 تاسیس شده است. این واحد صنعتی در جهت تولید محصولات با کیفیت مطلوب و افزایش سطح رضایت مشتریان و توسعه صنعت تولید آرد در داخل کشور و افزایش اعتماد و گرایش مشتریان به استفاده از محصولات استاندارد و دستیابی به استاندارد های ملی اقدام به استقرار سیستم کیفیت در چهار چوب این نظام نامه نموده است. در این راستا خط مشی کیفیت خود را به شرح ذیل اعلام می دارد: ...
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی   
 تاریخچه    
خط مشی کیفیت    
سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل   
کنترل فرآیند    
فصل دوم: تاریخچه گندم    
1-2 . تاریخچه گندم   
2-2 . گیاه شناسی گندم   
3-2 . مشخصات فیزیکی دانه گندم   
4-2 . طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی   
1-4-2 . گندم قرمز بهاره   
2-4-2 . گندم دیوروم و دیوروم قرمز   
3-4-2 . گندم سخت قرمز زمستانه   
4-4-2 . گندم نرم قرمز زمستانه   
5-4-2 . گندم سفید ( سخت و نرم)   
6-4-2 . گندم مخلوط   
5-2 . عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم   
1-5-2 . وزن حجمی یا وزن واحد حجم   
2-5-2 . وزن دانه   
3-5-2 . اندازه و شکل دانه   
4-5-2 . سختی دانه    
5-5-2 . زجاجیت   
6-5-2 . رنگ   
7-5-2 . دانه های سیب دیده   
8-5-2 . ناخالصی ها   
6-2 . بیماری های گندم   
1-6-2 . زنگ گندم   
2-6-2 . فوزاریوم گندم   
3-6-2 . سیاهک   
4-6-2 . ناخنک   
5-6-2 . نماتد گندم   
7-2 . عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم   
1-7-2 . رطوبت   
2-7-2 . مقدار پروتئین   
3-7-2 . کیفیت پروتئین   
4-7-2 . اسیدیته چربی   
8-2 . جنبه های صنعتی ترکیبات گندم   
1-8-2 . کربوهیدرات ها   
2-8-2 . گلوتن   
3-8-2 . چربی ها   
4-8-2 . پنتوزان ها   
5-8-2 . سایر قندها   
6-8-2 . آنزیم های گندم   
7-8-2 . مواد معدنی گندم   
8-8-2 . ارزیابی حسی گندم    
9-2 . نگه داری گندم   
1-9-2 . سیلو های نگه داری گندم   
10-2 . نمونه برداری از گندم برای ارزیابی   
1-10-2 . آزمون نمونه ها    
فصل سوم: آسیاب کردن   
مقدمه   
1-3 . مواد اولیه خام   
2-3 . مراحل تهیه   
3-3 . مراحل مختلف   
4-3 . شستشوی گندم   
5-3 .تمیز کردن به روش خشک    
6-3 . الک جدا کننده   
7-3 . جدا کردن بذر علف های هرز     
8-3 . آسپیراتور   
9-3 . پوست گیری    
10-3 . آهن گیر   
11-3 . شن گیر    
12-3 . سیکلون ها    
13-3 . فرآیند آسیاب کردن گندم   
14-3 . مواد افزودنی به آرد     
15-3 . مخاطرات و پیشگیری از آن‌ها   
16-3 . مداوای بیماران خارش ناشی از حبوبات   
فصل چهارم: تکنولوژی تولید ماکارونی    
مقدمه   
1-4 . مواد اولیه ماکارونی   
1-1-4 . سمولینا    
2-1-4 . آب   
3-1-4 . تخم مرغ    
4-1-4 . مواد افزودنی مجاز   
5-1-4 . نمک    
6-1-4 . السیتئین هیدروکلراید   
7-1-4 . منو و دی گلیسرید   
8-1-4 . بتا کاروتن     
9-1-4 . ویتامین C   
10-1-4 . ویتامین های گروه B   
2-4 . فرآیند تولید ماکارونی     
1-2-4 . روش غیر پیوسته   
2-2-4 . مخلوط کردن اجزاء خمیر   
3-2-4 . ورز دادن خمیر    
4-2-4 . دستگاه رشته ساز   
5-2-4 . قالب های ماکارونی   
تمیز کردن قالب ها و پرس ها   
6-2-4 . خشک کردن ماکارونی     
1-6-2-4 . گرمخانه های ماکارونی    
2-6-2-4 . سیستم گرمایش   
3-6-2-4 . فن ها   
4-6-2-4 . سیستم مکش رطوبت   
3-4 . روش های خشک کردن ماکارونی   
1-3-4 . تئوری های خشک کردن ماکارونی   
2-3-4 . نواقص ناشی از روش های خشک کردن    
4-4 . برش و بسته بندی ماکارونی   
5-4 . ویژگی های ماکارونی    
6-4 . ویژگی های پخت ماکارونی   
7-4 . کنترل کیفیت فرآورده نهایی   
1-7-4 . ترک خوردگی رشته های ماکارونی طی مرحله خشک کردن 
2-7-4 . کنترل PH    
3-7-4 . نشاسته در آب پخت    
4-7-4 . آزمون قوام رشته ها    
5-7-4 . انحناپذیری یا مقاومت به خمش   
6-7-4 . وجود لک   
7-7-4 . رنگ   
8-7-4 . سایر آزمون ها    
9-7-4 . ارزیابی حسی محصول نهایی    
فصل پنجم: پروسه تولید   
توزین غلات   
تخلیه گندم   
انتقال و حمل غله   
معایب سیلوهای فلزی   
سیلو و تجهیزات مورد استفاده در ذخیره سازی   
سیلوهای فلزی   
پروسه تولید آرد   
عملیات بوجاری و تمیز کردن گندم   
گندم های مصرفی و نا خالصی های آن ها   
ناخالصی ها و اثرات نامطلوب آنها    
بوجاری و تمیز کردن گندم از ناخالصی ها   
دستگاههای بوجاری و اصول کار آ نها    
عملکرد دستگاههای شن گیر   
متد کار    
عملکرد دستگاه پوست گیر   
عملیات آسیاب گندم   
الک کروپ   
والس   
فیلتراسیون   
سیستم قسمت الکترونیک فیلتر   
اختلاط آرد   
خلاصه پروسه تولید آرد   
پوستگیر"بوجاری" والس    
 مواد اولیه ماکارونی   
سمولینا   
ویژگی های گندم دیوروم    
خط تولید   
انبار آرد    
اضافه کردن گلوتن   
اکسترودر   
قالب های ماکارونی و تمیز کردن آنها   
گرمخانه   
خشک کردن ماکارونی های فرمی   
آزمون های کنترل کیفی   
عوامل موثر در کیفیت   
آزمون های کنترل کیفی مواد اولیه   
الک کردن آرد    
اندازه ذرات آرد    
آزمون کمیت و کیفیت گلوتن   
آزمون تعیین گلوتن مرطوب    
آزمون تعیین مقدار گلوتن خشک   
آزمون رطوبت    
آزمون خاکستر و خاکستر غیر محلول در اسید   
آزمون های کنترل کیفی فرآورده نهایی   
آزمون پخت   
فصل ششم: آزمایش ها   
آزمایش اول   
آزمایش دوم   
آزمایش سوم   
آزمایش چهارم   
آزمایش پنجم   
آزمایش ششم  
روش اسپکتروفتومتری آهن  
فصل هفتم: شیمی در خدمت پخت و پز   
عمل پختن و آزاد شدن دی‌اکسید کربن   
منوساکاریدها  
الیگوساکاریدها   
پلی‌ساکاریدها   
نشاسته  
گلیکوژن   
سلولز  
فصل هشتم: MSDS
پتاسیم تیو سیانات  
پراکسید هیدروژن   
اسید کلریدریک 
فهرست منابع و ماخذ

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

گزارش کارآموزی واحد کنترل هشدار دهنده (A.C.U) خودرو

گزارش-کارآموزی-واحد-کنترل-هشدار-دهنده-(a-c-u)-خودرو
گزارش کارآموزی واحد کنترل هشدار دهنده (A.C.U) خودرو
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 50
حجم فایل: 1921
قیمت: : 3000 تومان

بخشی از متن:
چکیده:
واحد کنترل هشدار دهنده یا به اختصار ACU  مجموعه ای است الکترونیکی کاربردی که اطلاعاتی را براساس شرایط محیطی- فیزیکی از طرف سنسورها و کلیدهای لا دری که در واقع وروردیهای ACU می باشند دریافت کرده و پس از تجزیه و تحلیل شدن آنها- توسط خروجیها ACU که همان صفحه نمایش- آژیر و غیره می باشند بصورت سمعی و بصری بر روی صفحه نمایش کریستالی مایع یاLCD  واحد کنترل هشدار دهنده نمایان می شود. سیستم موجود در خودرو سمند دارای چندین قابلیت و عملکرد بوده که از طریق اجزای تشکیل دهنده آن به انجام می رسد.
فهرست مطالب:
فصل اول: معرفی واحد کنترل هشدار دهنده یا A.C.U
1-1- واحد کنترل هشدار دهنده یا ACU
1-2- آژیر با باتری پشتیبان
1-3- واحد کنترل فقل یا CLCU
1-4 قفل اتوماتیک یا AUTOLOCK
1-5- یابنده خودرو یا CARFINDER
1-6- ورودیها یا INPUTS
1-7- خروجیها یا OUTPUTS
فصل دوم: وظایف واحد کنترل هشدار یا ACU
2-1- مد یا حالت امنیتی خودرو
2-2 منوها با فهرست عناوینی که جهت راحتی راننده در نظر گرفته شده است
2-3- اعلام خطاهای موجود در حین رانندگی
 فصل سوم: شرح منوها و فهرست های موجود در ACU
3-1- فیوز
3-2- رله
فصل چهارم: جعبه فیوزها و رله های موجود در خودرو سمند
4-1- جعبه فیوزها
4-2- جعبه رله ها 
فصل پنجم: دسته سیمهای موجود در خودرو سمند
فصل ششم: رنگ ها و کدهای استاندارد در خودرو سمند
6-1- علائم استاندارد در خودرو سمند
6-2- کدها
6-3- رنگ های استاندارد در خودرو سمند
فصل هفتم: قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU کولر- قفل مرکزی و محل نصب آنها
7-1- قطعات تشکیل دهنده مدار برقی واحد کنترل قفل مرکز نصب آنها
7-2- قطعات تشکیل دهنده مدار برقی
کولر و محل نصب آنها
7-3- قطعات تشکل دهنده مدار برقی
واحد کنترل هشدار دهنده و محل نصب آنها
فصل هشتم: تست برخی از قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی
1-8- روش تست بعضی از قطعات تشکیل دهنده مدار برقی واحد کنترل قفل مرکزی
8-2- روش تست قطعات تشکیل دهنده مدار برقی کولر
8-3- روش تست قطعات تشکیل دهنده مدار برقی واحد کنترل هشدار دهنده
فصل نهم: شرح عملکرد مدار الکتریکی ACU
9-1- عملکرد مدار هشدار دهنده
9-2- پایه های سوکت 12 پینی مشکی رنگ
9-3- پایه های سوکت 16 پینی مشکی رنگ
 فصل دهم: نحوه عیب یابی برخی از عیوب مدارهای ACU – کولر- قفل مرکزی
10-1- واحد کنترل قفل مرکزی
کولر
10-3- واحد کنترل هشدار دهنده
نکات قابل توجه
Alarm Control Unit 1
واحد کنترل هشدار دهنده

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.